søndag den 16. marts 2014

Minus på kontoen

Som i alle henseender...
2014 har indtil videre, været præget af sygdom, underskud både psykisk og på bankkontoen og generelt en trang til at gå i hi.
Jeg tror det begynder at vende. Eller troede det, indtil bassen i morges faldt over truntens ben og efterfølgende ikke ville støtte på venstre fod. En tur på skadestuen, og vi tror nu på en mild forstuvning og at han hurtig kommer sig. Men hvad så nu? Kan man komme i dagpleje når man har svært ved at gå? Det er synd for den lille purk, og søster lider med ham.
Bankkontoen er en anden historie Med en mand som studerer på 5. år, så er vi vant til at leve på en sten. Nogle gange bliver det bare for meget. Det bliver frustrerende ikke at kunne gøre som man vil, lidt spontant for en gang skyld, og ikke hele tiden ønske man var tættere på den 1.
Men det er jo kun perioder, eller bare en fase. Uanset hvad, så er det jo i de perioder hvor man synes alt er imod, at man ville ønske man kunne bruge penge på gode oplevelser.

Udenfor fik vi da smagen af forår, og blæsten til trods, så har det også i dag været en smuk dag. Men jeg synes ikke vi får nydt det helt nok. Der skal mere til at vende vores fælles underskud herhjemme.
Det skal der laves om på nu. Sygdom eller ej, nu vil vi være positive i stedet for pessimister.

Ingen kommentarer: